Vastgoed

Een woning, bouwgrond of andere onroerende goederen verkopen of verhuren? Dan is het van essentieel belang deze zo goed mogelijk voor te stellen. Drone beelden helpen u om uw woning vanuit een uniek perspectief vast te leggen.

Voor bouwgronden vertelt een verticale luchtfoto vaak veel meer dan meerdere foto's genomen op ooghoogte. Bevindt het onroerend goed zich in een unieke omgeving, dan is een video opname van de woning én omgeving zeker een meerwaarde.

Iedere vastgoedfoto wordt standaard gefotografeerd met een 48MP camera en basis post-processing voor een blauwe lucht achtergrond.

Naast het fotograferen is het bij DDrone ook mogelijk een volledig 3D model van de werkelijke toestand van een goed of grond te creëren. Vanuit dit digitaal model kunnen afmetingen, oppervlakten en volumes bepaald worden, wat vaak een meerwaarde is voor bouwgronden. Meer info hierover kan u terugvinden op de pagina fotogrammetrie


Bedrijfsfilm

Wilt u uw onderneming of diensten promoten aan de hand van professionele drone fotografie? Dan bent u bij DDrone bij het juiste adres. Zo kunt u ons inschakelen voor het verkrijgen van ruw beeldmateriaal en/of de post-processing van het opgenomen beeldmateriaal. 

Graag zitten wij op voorhand met u samen om de opdracht zo goed mogelijk voor te bereiden en een promofilm af te leveren die volledig voldoet aan uw wensen. Bij DDrone beschikken we over verschillende toestellen, inzetbaar in functie van opdracht, met een camera die kan filmen in 4K (60fps), slowmotion tot 240fps en hyperlaps in 8K.


Particulier

DDrone biedt zijn diensten niet enkel aan voor ondernemingen. Ook als particulier kunt u beroep doen op een gecertificeerd piloot.

Voor opdrachten groot of klein, helpen we graag uw project te realiseren, aarzel niet om vrijblijvend een prijsaanvraag op te vragen of contact op te nemen!